Tannregulering

Invisalign – usynlig tannregulering for vokse
Mange vokse ønsker å gjøre noe med tannstillingen sin ,men stiller seg ofte nølende til dette da de tenker at man må gå med synlig regulering med strenger og metallfester. Det finnes heldigvis et tilnærmet usynlig alternativ – Invisalign.

Invisalign-behandling er effektivt, skånsomt og kan brukes til å behandle milde til komplekse tannreguleringsproblemer. Etter at du har startet behandling med invisalign vil det ikke gå lenge før du ser stor forskjell i smilet ditt.

Regulering av tennene dine kan også ha en positiv virkning på din generelle tannhelse. fordi rette tenner er mindre utsatt for tannråte og tannkjøttsykdommer kan investeringen i et rettere smil til og med redusere behovet for tannbehandling senere.

Mens invisalign-systemet diskret gjør sitt arbeid, kan livet fortsette som normalt. kun invisalign-reguleringer er tilpasset nøyaktig til din tannkjøttlinje, slik at du komfortabelt kan gå med dine reguleringer i de anbefalte timene i døgnet med liten forstyrrelse. reguleringene er uttakbare slik at børsting og bruk av tanntråd samt spising ikke vil bli noe problem. Og fordi de er nesten usynlige, vil folk antagelig legge merke til ditt forbedrede smil, heller enn selve reguleringen.

Fordeler:

Usynlig: Det er nesten ikke mulig å se at du bruker invisalign

Avtagbar: Kan tas ut slik at spising og renhold blir enklere.

Komfortabel: Det er ingen fester i munnen av metall eller strenger slik det er med tradisjonell regulerig

Kort behandlingstid: Behandlingstiden er kort sammenliknet med andre behandinger

Behandlingen:

Før selve behandlingen begynner setter vi opp en konsultasjon hvor vi skanner tennene dine og det fremstilles et virtuelt behandligsforløp. Der vil du se en animasjon som viser hvordan tenne flytter seg underveis i behandlingen og hvordan resultatet blir etter endt behandling.
Alt dette blir gjort før du evt. bestemmer deg for invisalign behandlingen.

Kostnad?

Invisalign koster fra 15 000 – 60 000,- avhenging av hvor omfattende ditt behov for regulering er. For å kunne prise din behandling må du først komme til en konsultasjon som tar ca. 30 minutter.

TIMEBESTILLING